Koolielu

Toitlustamine

  Esmaspäev, 4. märts
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Rassolnik sealihaga, hapukoor 250g/20g
Müsli jogurtiga 150g/20g
Leib, sai 40g/40g
Kooliaedvili: kapsas
Lisaeine Pelmeenid hapukoorega 100g/20g
  Teisipäev, 5. märts
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Magushapu kana köögiviljadega, riis 150g/250g
Salat hiina kapsa, paprika ja maisiga 70g
Õun
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Kaerahelbepuder keedisega 200g/20g
  Kolmapäev, 6. märts
Hommikupuder Seitsmeviljapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Kahe kala supp, hapukoor 250g/20g
Marja-mannavaht piimaga 100g/100g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand
Lisaeine Pasta hakklihaga 250g
  Neljapäev, 7. märts
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Kala juustupaneeringus, külm kaste, ahjukartul
Kapsa-peedisalat 70g
Murakajogurt 200g
Leib, sepik 40g/40g
Lisaeine Makaroni-piimasupp, kaneelisai 250g/60g
  Reede, 8. märts
Hommikupuder Tatrahelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Pastaroog suvikõrvitsa ja hakklihaga 300g
Kurgisalat hapukoorega 70g
Banaan
Leib, sepik 40g/40g
Koolipuuvili: pirn
Lisaeine Kartulivorm singi ja juustuga 250g

Järgmine nädal

  Esmaspäev, 11. märts
Hommikupuder Seitsmeviljapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Hakklihasupp köögiviljadega 250g
Piimapuding hommikuhelvestega 100g/20g
Rukkileib, sai 40g/40g
Kooliaedvili: kaalikas
Lisaeine Praekartul vorstiga 200g
  Teisipäev, 12. märts
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Lihapallid porgandikastmes, aurukartul 150g/250g
Porgandi-ananassisalat 70g
Mandariin
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-mannasupp, lihapirukas 200g/50g
  Kolmapäev, 13. märts
Hommikupuder Kaerahelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Borš sealihaga, hapukoor 250g/10g
Marjakissell vahukoorega 150g/30g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Koolipuuvili: pirn
Lisaeine Hinkaalid hapukoorega 200g/10g
  Neljapäev, 14. märts
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Strooganov ahjukartuliga 150g/250g
Marieeritud kurk 70g
Marjamaitseline Haps 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Riisihelbepuder keedisega 200g/20g
  Reede, 15. märts
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Koorene lõhepasta toorjuustuga 250g
Salat peedi, õuna ja kapsaga 70g
Magus amps
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand
Lisaeine Riisisalat aedviljade ja singiga 250g

Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

Järgmine nädal

  Esmaspäev, 11. märts
Hommikupuder Seitsmeviljapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Hakklihasupp köögiviljadega 250g
Piimapuding hommikuhelvestega 100g/20g
Rukkileib, sai 40g/40g
Kooliaedvili: kaalikas
Lisaeine Praekartul vorstiga 200g
  Teisipäev, 12. märts
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Lihapallid porgandikastmes, aurukartul 150g/250g
Porgandi-ananassisalat 70g
Mandariin
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-mannasupp, lihapirukas 200g/50g
  Kolmapäev, 13. märts
Hommikupuder Kaerahelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Borš sealihaga, hapukoor 250g/10g
Marjakissell vahukoorega 150g/30g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Koolipuuvili: pirn
Lisaeine Hinkaalid hapukoorega 200g/10g
  Neljapäev, 14. märts
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Strooganov ahjukartuliga 150g/250g
Marieeritud kurk 70g
Marjamaitseline Haps 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Riisihelbepuder keedisega 200g/20g
  Reede, 15. märts
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Koorene lõhepasta toorjuustuga 250g
Salat peedi, õuna ja kapsaga 70g
Magus amps
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand
Lisaeine Riisisalat aedviljade ja singiga 250g

Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

  Esmaspäev, 4. märts
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Rassolnik sealihaga, hapukoor 250g/20g
Müsli jogurtiga 150g/20g
Leib, sai 40g/40g
Kooliaedvili: kapsas
Lisaeine Pelmeenid hapukoorega 100g/20g
  Teisipäev, 5. märts
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Magushapu kana köögiviljadega, riis 150g/250g
Salat hiina kapsa, paprika ja maisiga 70g
Õun
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Kaerahelbepuder keedisega 200g/20g
  Kolmapäev, 6. märts
Hommikupuder Seitsmeviljapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Kahe kala supp, hapukoor 250g/20g
Marja-mannavaht piimaga 100g/100g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand
Lisaeine Pasta hakklihaga 250g
  Neljapäev, 7. märts
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Kala juustupaneeringus, külm kaste, ahjukartul
Kapsa-peedisalat 70g
Murakajogurt 200g
Leib, sepik 40g/40g
Lisaeine Makaroni-piimasupp, kaneelisai 250g/60g
  Reede, 8. märts
Hommikupuder Tatrahelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Pastaroog suvikõrvitsa ja hakklihaga 300g
Kurgisalat hapukoorega 70g
Banaan
Leib, sepik 40g/40g
Koolipuuvili: pirn
Lisaeine Kartulivorm singi ja juustuga 250g