Koolielu

Toitlustamine

  Esmaspäev, 15. aprill
Hommikupuder Neljaviljapuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Frikadellisupp 250g
Piimapuding šokolaadi-riisihelvestega 150g/20g
Leib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand
Lisaeine Praekartul muna ja hakklihaga 250g
  Teisipäev, 16. aprill
Hommikupuder Mannapuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Böfstrooganov, tatar 150g/200g
Salat kahe kapsa ja porgandiga 70g
Pirn
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-mannasupp kõrvitsaga, kaneelisai 250g/40g
  Kolmapäev, 17. aprill
Hommikupuder Hirsihelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Värske kapsa borš sealihaga, hapukoor 250g/20g
Kohupiimakreem marjakastmega 100g/30g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: värske kurk
Lisaeine Pasta singiga 250g
  Neljapäev, 18. aprill
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Lihapallid kastmes, aurukartul 150g/250g
Peedi-õunasalat 70g
Jogurt 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Mannapuder keedisega 200g/30g, piim 200g
  Reede, 19. aprill
Hommikupuder Kaerahelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Makaronisalat singi ja köögiviljadega 250g
Viiner
Kohuke 
Leib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: kapsas
Lisaeine Hommikuhelbed jogurtiga 200g, puuvili

 

Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

 

Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

  Esmaspäev, 15. aprill
Hommikupuder Neljaviljapuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Frikadellisupp 250g
Piimapuding šokolaadi-riisihelvestega 150g/20g
Leib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand
Lisaeine Praekartul muna ja hakklihaga 250g
  Teisipäev, 16. aprill
Hommikupuder Mannapuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Böfstrooganov, tatar 150g/200g
Salat kahe kapsa ja porgandiga 70g
Pirn
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-mannasupp kõrvitsaga, kaneelisai 250g/40g
  Kolmapäev, 17. aprill
Hommikupuder Hirsihelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Värske kapsa borš sealihaga, hapukoor 250g/20g
Kohupiimakreem marjakastmega 100g/30g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: värske kurk
Lisaeine Pasta singiga 250g
  Neljapäev, 18. aprill
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Lihapallid kastmes, aurukartul 150g/250g
Peedi-õunasalat 70g
Jogurt 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Mannapuder keedisega 200g/30g, piim 200g
  Reede, 19. aprill
Hommikupuder Kaerahelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Makaronisalat singi ja köögiviljadega 250g
Viiner
Kohuke 
Leib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: kapsas
Lisaeine Hommikuhelbed jogurtiga 200g, puuvili