Toitlustamine
Esmaspäev, 5. juuni | |
Hommikupuder | Seitsmeviljapuder keedisega 200g/30g |
Koolilõuna |
Värske kapsa supp sealihaga 250g Piimapuding krõbinatega 200g/20g Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: porgand (1.-5. kl) |
Lisaeine | Pelmeenid hapukoorega 120g/20g |
Teisipäev, 6. juuni | |
Hommikupuder | Mannapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Riisi-köögiviljahautis 200g/20g Salat kurgi, tomati ja hapukoorega 70g Banaan Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Pelmeenid hapukoorega 200g |
Kolmapäev, 7. juuni | |
Hommikupuder | Odrahelbepuder keedisega 200g/30g |
Koolilõuna |
Seljanka, hapukoor 250g Marjakissell kohupiimaga 100g/100g Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: värske kurk (1.-5. kl) |
Lisaeine | Makaronid hakklihaga 200g |
Neljapäev, 8. juuni | |
Hommikupuder | Neljaviljapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Hakklihakaste, aurukartul 150g/250g Marineeritud peet 70g Jogurt 200g Rukkileib, sepik 40g/40g Koolipuuvili: pirn (1.-5. kl) |
Lisaeine | Riisihelbepuder keedisega 200g/30g |
Reede, 9. juuni | |
Hommikupuder | Maisimannapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Pilaff sealihaga 250g Salat värske kurgi ja hapukoorega 70g Magus amps Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Lihapirukas, jogurt |
Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis.
Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.
Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.
Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis.
Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.
Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.
Esmaspäev, 5. juuni | |
Hommikupuder | Seitsmeviljapuder keedisega 200g/30g |
Koolilõuna |
Värske kapsa supp sealihaga 250g Piimapuding krõbinatega 200g/20g Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: porgand (1.-5. kl) |
Lisaeine | Pelmeenid hapukoorega 120g/20g |
Teisipäev, 6. juuni | |
Hommikupuder | Mannapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Riisi-köögiviljahautis 200g/20g Salat kurgi, tomati ja hapukoorega 70g Banaan Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Pelmeenid hapukoorega 200g |
Kolmapäev, 7. juuni | |
Hommikupuder | Odrahelbepuder keedisega 200g/30g |
Koolilõuna |
Seljanka, hapukoor 250g Marjakissell kohupiimaga 100g/100g Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: värske kurk (1.-5. kl) |
Lisaeine | Makaronid hakklihaga 200g |
Neljapäev, 8. juuni | |
Hommikupuder | Neljaviljapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Hakklihakaste, aurukartul 150g/250g Marineeritud peet 70g Jogurt 200g Rukkileib, sepik 40g/40g Koolipuuvili: pirn (1.-5. kl) |
Lisaeine | Riisihelbepuder keedisega 200g/30g |
Reede, 9. juuni | |
Hommikupuder | Maisimannapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Pilaff sealihaga 250g Salat värske kurgi ja hapukoorega 70g Magus amps Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Lihapirukas, jogurt |