Koolielu

Toitlustamine

  Esmaspäev, 29. aprill
Hommikupuder Seitsmeviljapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Köögiviljasupp singiga 250g
Kamavaht keedisega 100g/15g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand
Lisaeine Praekartul vorstiga 200g
  Teisipäev, 30. aprill
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Hakklihakaste, aurukartul 150g/200g
Salat kapsa, kurgi ja õlikastmega 70g
Õun
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-mannasupp, lihapirukas 200g/50g
  Kolmapäev, 1. mai RIIGIPÜHA
Hommikupuder  
Koolilõuna  
Lisaeine  
  Neljapäev, 2. mai
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Strooganov, ahjukartul 150g/250g
Marineeritud kurk 70g
Jogurt 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Mannapuder keedisega 200g/30g, piim 200g
  Reede, 3. mai
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Koorene lõhepasta 250g
Salat peedi, õuna ja kapsaga 70g
Magus amps
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: värske kurk
Lisaeine Riisisalat aedviljade ja singiga 250g

Järgmine nädal

  Esmaspäev, 6. mai
Hommikupuder Hirsihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Köögivilja-hakklihasupp 250g
Karamellipuding hommikuhelvestega 150g/20g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand
Lisaeine Makaronivorm hakklihaga 250g
  Teisipäev, 7. mai
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Guljašš sealihast, ahjukartul 150g/200g
Salat hiina kapsa ja paprikaga 70g
Pirn
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-riisisupp, lihapirukas 200g/60g
  Kolmapäev, 8. mai
Hommikupuder Mannapuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Seljanka hapukoorega 250g/20g
Marjakissell vahukoorega 200g/30g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Pelmeenid hapukoorega 200g
  Neljapäev, 9. mai
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Kana magushapus kastmes, riis 150g/250g
Porgandi-kapsasalat 70g
Jogurt 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: värske kurk
Lisaeine Neljaviljapuder keedisega 200g/20g
  Reede, 10. mai
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Pasta hakklihaga 250g
Köögiviljasalat 70g
Magus amps 40g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Kartulisalat vorstiga 200g

Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

Järgmine nädal

  Esmaspäev, 6. mai
Hommikupuder Hirsihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Köögivilja-hakklihasupp 250g
Karamellipuding hommikuhelvestega 150g/20g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand
Lisaeine Makaronivorm hakklihaga 250g
  Teisipäev, 7. mai
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Guljašš sealihast, ahjukartul 150g/200g
Salat hiina kapsa ja paprikaga 70g
Pirn
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-riisisupp, lihapirukas 200g/60g
  Kolmapäev, 8. mai
Hommikupuder Mannapuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Seljanka hapukoorega 250g/20g
Marjakissell vahukoorega 200g/30g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Pelmeenid hapukoorega 200g
  Neljapäev, 9. mai
Hommikupuder Riisihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Kana magushapus kastmes, riis 150g/250g
Porgandi-kapsasalat 70g
Jogurt 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: värske kurk
Lisaeine Neljaviljapuder keedisega 200g/20g
  Reede, 10. mai
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Pasta hakklihaga 250g
Köögiviljasalat 70g
Magus amps 40g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Kartulisalat vorstiga 200g

Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis. 

Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.

Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.  

Toitlustamise kord

  Esmaspäev, 29. aprill
Hommikupuder Seitsmeviljapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Köögiviljasupp singiga 250g
Kamavaht keedisega 100g/15g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: porgand
Lisaeine Praekartul vorstiga 200g
  Teisipäev, 30. aprill
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/30g
Koolilõuna Hakklihakaste, aurukartul 150g/200g
Salat kapsa, kurgi ja õlikastmega 70g
Õun
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Piima-mannasupp, lihapirukas 200g/50g
  Kolmapäev, 1. mai RIIGIPÜHA
Hommikupuder  
Koolilõuna  
Lisaeine  
  Neljapäev, 2. mai
Hommikupuder Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Strooganov, ahjukartul 150g/250g
Marineeritud kurk 70g
Jogurt 200g
Rukkileib, sepik 40g/40g
Lisaeine Mannapuder keedisega 200g/30g, piim 200g
  Reede, 3. mai
Hommikupuder Maisimannapuder keedisega 200g/20g
Koolilõuna Koorene lõhepasta 250g
Salat peedi, õuna ja kapsaga 70g
Magus amps
Rukkileib, sepik 40g/40g
Kooliaedvili: värske kurk
Lisaeine Riisisalat aedviljade ja singiga 250g