Toitlustamine
Esmaspäev, 29. aprill | |
Hommikupuder | Seitsmeviljapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Köögiviljasupp singiga 250g Kamavaht keedisega 100g/15g Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: porgand |
Lisaeine | Praekartul vorstiga 200g |
Teisipäev, 30. aprill | |
Hommikupuder | Rukkihelbepuder keedisega 200g/30g |
Koolilõuna |
Hakklihakaste, aurukartul 150g/200g Salat kapsa, kurgi ja õlikastmega 70g Õun Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Piima-mannasupp, lihapirukas 200g/50g |
Kolmapäev, 1. mai RIIGIPÜHA | |
Hommikupuder | |
Koolilõuna | |
Lisaeine | |
Neljapäev, 2. mai | |
Hommikupuder | Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Strooganov, ahjukartul 150g/250g Marineeritud kurk 70g Jogurt 200g Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Mannapuder keedisega 200g/30g, piim 200g |
Reede, 3. mai | |
Hommikupuder | Maisimannapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Koorene lõhepasta 250g Salat peedi, õuna ja kapsaga 70g Magus amps Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: värske kurk |
Lisaeine | Riisisalat aedviljade ja singiga 250g |
Järgmine nädal
Esmaspäev, 6. mai | |
Hommikupuder | Hirsihelbepuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Köögivilja-hakklihasupp 250g Karamellipuding hommikuhelvestega 150g/20g Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: porgand |
Lisaeine | Makaronivorm hakklihaga 250g |
Teisipäev, 7. mai | |
Hommikupuder | Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Guljašš sealihast, ahjukartul 150g/200g Salat hiina kapsa ja paprikaga 70g Pirn Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Piima-riisisupp, lihapirukas 200g/60g |
Kolmapäev, 8. mai | |
Hommikupuder | Mannapuder keedisega 200g/30g |
Koolilõuna |
Seljanka hapukoorega 250g/20g Marjakissell vahukoorega 200g/30g Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Pelmeenid hapukoorega 200g |
Neljapäev, 9. mai | |
Hommikupuder | Riisihelbepuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Kana magushapus kastmes, riis 150g/250g Porgandi-kapsasalat 70g Jogurt 200g Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: värske kurk |
Lisaeine | Neljaviljapuder keedisega 200g/20g |
Reede, 10. mai | |
Hommikupuder | Maisimannapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Pasta hakklihaga 250g Köögiviljasalat 70g Magus amps 40g Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Kartulisalat vorstiga 200g |
Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis.
Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.
Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.
Järgmine nädal
Esmaspäev, 6. mai | |
Hommikupuder | Hirsihelbepuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Köögivilja-hakklihasupp 250g Karamellipuding hommikuhelvestega 150g/20g Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: porgand |
Lisaeine | Makaronivorm hakklihaga 250g |
Teisipäev, 7. mai | |
Hommikupuder | Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Guljašš sealihast, ahjukartul 150g/200g Salat hiina kapsa ja paprikaga 70g Pirn Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Piima-riisisupp, lihapirukas 200g/60g |
Kolmapäev, 8. mai | |
Hommikupuder | Mannapuder keedisega 200g/30g |
Koolilõuna |
Seljanka hapukoorega 250g/20g Marjakissell vahukoorega 200g/30g Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Pelmeenid hapukoorega 200g |
Neljapäev, 9. mai | |
Hommikupuder | Riisihelbepuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Kana magushapus kastmes, riis 150g/250g Porgandi-kapsasalat 70g Jogurt 200g Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: värske kurk |
Lisaeine | Neljaviljapuder keedisega 200g/20g |
Reede, 10. mai | |
Hommikupuder | Maisimannapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Pasta hakklihaga 250g Köögiviljasalat 70g Magus amps 40g Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Kartulisalat vorstiga 200g |
Iga hommik 7.40-8.10 (esmaspäeval kuni 8.25) on saadaval hommikupuder ja keedis.
Lisaks menüüs mainitud toitudele on iga päev saadaval piim 2,5% ja keefir 2,5%.
Tervist edendavate koolide võrgustik koosneb vabatahtlikkuse alusel ühinenud koolidest, kes on omaks võtnud tervist edendavate koolide liikumise visiooni ja otsustanud kanda kokkulepitud missiooni. Võrgustiku tegevust koordineerib Tervise Arengu Instituut.
Esmaspäev, 29. aprill | |
Hommikupuder | Seitsmeviljapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Köögiviljasupp singiga 250g Kamavaht keedisega 100g/15g Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: porgand |
Lisaeine | Praekartul vorstiga 200g |
Teisipäev, 30. aprill | |
Hommikupuder | Rukkihelbepuder keedisega 200g/30g |
Koolilõuna |
Hakklihakaste, aurukartul 150g/200g Salat kapsa, kurgi ja õlikastmega 70g Õun Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Piima-mannasupp, lihapirukas 200g/50g |
Kolmapäev, 1. mai RIIGIPÜHA | |
Hommikupuder | |
Koolilõuna | |
Lisaeine | |
Neljapäev, 2. mai | |
Hommikupuder | Rukkihelbepuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Strooganov, ahjukartul 150g/250g Marineeritud kurk 70g Jogurt 200g Rukkileib, sepik 40g/40g |
Lisaeine | Mannapuder keedisega 200g/30g, piim 200g |
Reede, 3. mai | |
Hommikupuder | Maisimannapuder keedisega 200g/20g |
Koolilõuna |
Koorene lõhepasta 250g Salat peedi, õuna ja kapsaga 70g Magus amps Rukkileib, sepik 40g/40g Kooliaedvili: värske kurk |
Lisaeine | Riisisalat aedviljade ja singiga 250g |